Karper Visvakantie Frankrijk
Vakantie

Een geweldige manier om uw visvakantie in Frankrijk te vieren

Gezellig vissen aan een van de vele prachtig gelegen Franse viswateren is voor menig visser een ideale vakantie. Met Fisherman Holidays krijgt u toegang tot betaalwateren verspreid door heel Frankrijk om dé perfecte visvakantie in Frankrijk te boeken. Deze viswateren worden nauwkeurig beheerd en zijn voorzien van een paar extra voordelen om uw visvakantie in Frankrijk onvergetelijk te maken. Ontdek nu de diverse mogelijkheden en plan een rustige vakantie in het schitterende Franse natuurschoon. U kan met volle teugen genieten van uw visvakantie in Frankrijk dankzij onze uitstekende locaties.

Een visvakantie gevuld met karpervissen in Frankrijk

Al vele decennia komen vissers uit heel Europa voor hun visvakantie naar Frankrijk om grote karpers te vangen. Alle betaalwateren die wij aanbieden hebben een gezonde visstand van deze kanjers. Er wordt zorgvuldig aandacht besteed aan hun leefomstandigheden om te zorgen dat ze gezond zijn. Daarnaast kan u ook een van de tientallen andere verschillende vissoorten aan de haak slaan. Over een vergunning hoeft u zich niet druk te maken. U heeft deze alleen nodig als u tijdens uw visvakantie in openbare wateren wil vissen. Maar de betaalwateren die Fisherman Holidays aanbiedt zijn allen gelegen op privéterrein. Daardoor hoeft u voor deze vislocaties geen vergunning te hebben.

Vier uw visvakantie in Frankrijk met onze schitterende betaalwateren

Bij Fisherman Holidays vindt u een overzichtelijk aanbod van verschillende vijvers, meren en meer om in te vissen. Per locatie vindt u een stukje achtergrondinformatie evenals praktische zaken. Zo ziet u meteen wat voor voorzieningen er aanwezig zijn en hoeveel vissers er maximaal aanwezig mogen zijn bij het water. Zo weet u zeker dat het vissen een rustige ervaring is. Bij veel locaties ziet u ook meteen de huisregels, visstand en meer. U weet van te voren bijvoorbeeld wat voor sanitair er aanwezig is en of de visplekken met de auto te bereiken zijn. Een nabijgelegen bar of restaurant wordt natuurlijk ook genoemd.

De oorsprong van veel van deze betaalwateren ligt in menselijke invloeden. De Etangs zijn bijvoorbeeld vijvers die in de middeleeuwen werden gegraven als onderdeel van afwateringsprojecten. Het omliggende moerasland werd beschikbaar voor de landbouw. Men bedacht toen ook al snel dat ze net zo goed een paar vissen in de vijver konden uitzetten zodat deze voor een extra voedselbron konden zorgen. En ook vandaag nog kan u op deze manier tijdens uw visvakantie in Frankrijk een maaltijd binnen hengelen.

Ook recentere bouwprojecten hebben op deze manieren hun sporen achtergelaten. Na de Tweede Wereldoorlog was er een grote behoefte aan zand en grind om de wegen en steden van het land weer in elkaar te zetten. De grote putten die hiervoor werden gegraven liepen met de jaren vol water en werden vervolgens hergebruikt als vijvers voor kweekvisserij. Toen dit enkele decennia later opdroogde hield Frankrijk er vele mooie betaalwateren aan over voor uw visvakantie. Van de historische Etangs en vijvers uit de Tweede Wereldoorlog tot natuurlijke wateren en natuurgebieden, aan natuurschoon zal het niet ontbreken.

Fisherman Holidays, maak van uw vakantie een onvergetelijk moment

Onze handige online service laat u meteen zien wanneer u terecht kan bij onze schitterende betaalwateren. Met de handige kaart pakt u snel een prachtige locatie voor uw visvakantie in Frankrijk. Bij vrijwel alle betaalwateren is sanitair aanwezig en vaak zelfs wifi. U krijgt per locatie uitgebreide informatie zodat u zeker weet dat uw vakantie op rolletjes zal lopen. Pak het goed aan en regel uw locatie met behulp van Fisherman Holidays. Wilt u meer weten over onze aangeboden betaalwateren of onze service in het algemeen? Neem gerust contact met ons op.