De snelste manier om uw auto te verkopen

pexels-photo-2U wilt uw auto verkopen. Dat is duidelijk. En als dat besluit eenmaal genomen is, dan wilt u dat ook het liefst snel doen. Vandaag nog.
U gaat dus snel maatregelen nemen om goed verkoopbaar te maken. U maakt hem schoon, van binnen en van buiten, haalt hem door een wasstraat. U kijkt onder de motorkap, haalt alle bladeren weg en vult de vloeistoffen bij. Voor de bumper koopt u wat bumperzwart, en voor de plastic onderdelen koopt u ook een goed schoonmaakmiddel. Als de auto weer blinkt, kunt u hem beter verkopen.
U maakt ook nog wat foto’s om aan de advertentie toe te voegen: foto’s zeggen meer dan duizend woorden.
U kijkt naar advertenties van vergelijkbare auto’s, en stelt zo de vraagprijs vast.
Dan plaatst u de advertentie. En dan is het afwachten. En straks goed onderhandelen. Al met al is dit best een tijdrovende bezigheid, maar het zal wel wat opbrengen.
Dit is één manier om de auto zo snel mogelijk te verkopen. Een andere manier is, dat u op het internet kijkt naar websites van bedrijven die uw auto willen kopen voor de huidige marktwaarde. U verdient er misschien wat minder mee, maar het scheelt een hoop tijd. En tijd is ook geld, nietwaar.
U kunt trouwens ook gebruik maken van die websites als u toch een advertentie wilt zetten: de marktwaarde kan daar vastgesteld worden. Dan hoeft u zelf geen vergelijkingen te maken, dat wordt voor u gedaan.
Zo kunt u snel uw auto verkopen.