Gezondheid

De vele mogelijkheden van colloidaal zilver

Als het gaat om colloidaal zilver dan is er veel wat u met dit product kan bereiken. Laten we eerlijk zijn. Ons moderne leven vraagt veel van ons. Zowel de goede als de slechte zaken laten hun sporen op ons achter. Op lichamelijk en mentaal gebied. En dat vertaald zich dan weer naar negatieve klachten. Pijntjes, stress, verschillende lichamelijke klachten en bijvoorbeeld vermoeidheid. Dit zijn klachten die helaas vaak of helemaal nooit een directe oplossing hebben. Gelukkig heeft u dan wel de keuze voor colloidaal zilver. Een middel dat volgens sommige mensen wonderen verricht. Echter s het wel van belang om werkelijk te kunnen genieten van dit middel dat u voor een hoogwaardig product kiest. Gelukkig bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres: Meditech Europe.

Wij zijn een van de weinigen die in Nederland colloidaal zilver mogen aanbieden dat voldoet aan de eisen van de NVWA. Ons colloidaal zilver is van een extreem hoge kwaliteit en wij zorgen ervoor dat tijdens het productieproces het eindresultaat altijd zal voldoen aan de hoogste eisen. Alleen op deze manier weet u zeker dat dit product met zijn brede toepassingen zal voldoen aan uw wensen en u verlichting biedt van uw klachten.

De vele mogelijkheden die colloidaal zilver u bieden

We hebben het hier over een product dat een zeer brede toepasbaarheid kent en in het gebruik een persoonlijke benadering niet alleen toestaat, maar zelfs aanmoedigt. Volgens sommige mensen heeft colloidaal zilver een bijna magische werking en zweren ze bij de voordelen die ze mogen genieten bij gebruik van dit product. Er zijn echter wel bepaalde zaken die als continu gezien mogen worden. Zo is er sprake van een balancerende werking op het lichaam en dat het zorgt voor meer energie. Wordt het toegepast in ons drinkwater dan zuivert het dit water. U bereikt er dan ook een grotere lichamelijke balans mee. Maar daar houden de toepassingen niet mee op en ook niet de voordelen die u ermee kan behalen. Een druppeltje op de huid zorgt voor meer energie. Er zijn zelfs mensen die colloidaal zilver als deodorant gebruiken. Een ieder kan dus genieten van dit geweldige product. En dankzij ons fabricatieproces weet u zeker dat u ten volste van de voordelen zal genieten.

Het maken van colloidaal zilver

Als het aankomt op de ingrediënten van colloidaal zilver dan en dit zal u niet verbazen zijn er weinig geheimen. Ook al bestaat het product uit niet meer dan drie ingrediënten, gedistilleerd water, zeer veel elektriciteit en zilver, is het productieproces ingewikkeld en voorbehouden aan kennis en het beschikken over de juiste apparatuur. Het zilver wordt doormiddels van multi-frequente hoogspanning tot extreem kleine deeltjes in het water opgelost. Dit proces wordt doorgezet tot de juiste hoeveelheid PPM is bereikt. Dit betekent natuurlijk ook dat ons aanbod aan colloidaal zilver volkomen veilig is en ondanks dat het moeilijk te maken is voldoet aan alle eisen die eraan gesteld kunnen worden. Ons colloidaal zilver is gemaakt met zilver dat een zuiverheid heeft van 99.97%.

Bij Meditech Europe bieden wij colloidaal zilver en veel meer

Wij streven ernaar om u te voorzien van producten en apparaten die bijdragen aan een groter welzijn. U kunt bij ons colloidaal zilver kopen, maar daar houdt ons aanbod bij lange na niet mee op. Van verschillende vormen van voedselsupplementen, polarizers of bijvoorbeeld waterfilters alles wat wij aanbieden staat in dienst van uw welzijn.

Ook als het gaat om de service ontdekt u bij ons het voordeel. Zo zorgen wij ervoor dat bij iedere bestelling van €45.- of meer er geen sprake is van verzendkosten voor u.